Oxímoron

Ja estan a la venda els tiquets per assistir  a “OXÍMORON”

Espectacle que conjuga i contraposa diverses disciplines artístiques: Música, vídeo, creació plàstica en directe, art culinari, ambientació.. en format  de sopar-vetllada.

Autor: “SEGUER”

Artista resident a Esterri d’Àneu, Pallars Sobirà. Ha exposat individualment i col·lectivament arreu de l’estat, França i Alemanya. La seva obra ha estat guardonada en diversos certàmens. Forma i promou l’art amb conferències, cursos i seminaris. Entre d’altres activitats, ha creat i dirigit diferents espectacles multimèdia.

Dia: Dissabte 17 d’agost a les 22h
Lloc: L’Era d’en Balust
Adreça: Raval de la Carretera, 1 – Salàs de Pallars- Tel. 973676227
Preu: 35€ per persona.

Places limitades.

COMPRA DE TIQUETS

Podeu comprar els tiquets a l’Associació Fira d’Art Salàs de Pallars o a l’Era d’en Balust.

També podeu comprar els tiquets enviant un correu electrònic a contacte@firadartsalas.cat, indicant a l’assumpte “Compra tiquets OXÍMORON”. Al correu electrònic caldrà posar les dades següents: nom i cognoms, telèfon de contacte i número d’assistents.

El pagament del tiquets es realitzara a traves d’ingrés o transferència bancaria. Ingresseu l’import, segons el número d’assistents, indicant al “concepte” el nom i cognoms que vareu posar al correu electrònic. El número de compte es: 2100-0030-84-0104316181. No es realitzaran reserves, el tiquet només considerarà venut si s’ha realitzat el pagament per ingrés o transferència.

Un cop fet l’ingrés, podeu recollir els tiquets presentant una identificació (DNI, Carnet de conduir…) a l’Era d’en Balust fins a 1h. abans de l’espectacle.