Montería

La caça. Una tradició entre el pànic al conflicte i la passió dels qui la practiquen.

Durant les batudes d’animals, al lloc més agressiu de l’espai natural, es donen cita algunes de les controvèrsies més agres de la societat. En aquesta dualitat entre història i modernitat, alguns caçadors recorren muntanyes i boscos impulsats pel determini de capturar el màxim nombre de preses. D’altres, resten a l’espera de l’instant decisiu, captius de l’adrenalina fugaç que suposa prémer el gallet.

Les <> s’expliquen per mitjà dels seus protagonistes, l’home -els homes- i els animals. A l’alba, els <>preparen la <> per travessar indrets inhòspits, terres baixes i boscos frondosos a la cerca d’un trofeu que esquiva els judicis morals, a base del convenciment que la caça és un ritual ancestral molt arrelat a les comunitats rurals.

BIO. Barcelona, 1976. És empresari, enginyer industrial i fotògraf. Va començar la seva tasca fotogràfica amb mitjans de cumunicació, centres culturals i artistes locals, als quals oferia nous punts de vista retratant les seves obres i idees.

Durant els darrers anys s’ha dedicat a projectes personals de reportatge urbà, street photography, fotografia documental i retrats íntims de famílies. A més a més, ha realitzat projectes temàtics sobre diverses comunitats, com la que es reuneix a les platges de Barcelona per realitzar fitness en grup a l’aire lliure, o la celebrada sèrie sobre la vida i la realitat diàries dels gitanos de Catalunya.

Trent Parke, Bryan Schumaat i Matt Black són alguns dels seus referents.