Presentació 24ena Fira d’Art

La 24ena Fira d’Art de Salàs de Pallars se celebrarà els dies 15, 16 i 17 d’agost de 2014.

Com en anys anteriors, els artistes participants comptaran amb les eres com a principals recintes per exposar la seva obra en totes les possibles expressions artístiques, exceptuant la fotografia que estarà reunida en “el pis del mestre”, un espai incorporat a la Fira l’any 2013.

Al marge de la mostra, el programa contempla una conferència, un taller teòric-pràctic i una taula rodona.
També, degut a l’interès que any rere any demostra la població infantil en tenir un protagonisme a la Fira, s’ha pensat per a ells un treball paral•lel vinculat a l’obra de l’artista convidat .
Per últim, el llançament d’un concurs fotogràfic en línia a través de la plataforma Instagram fixant un hashtag, pretén engrescar a participar al públic en general.

Enguany l’artista convidat és el pintor Àlvar Calvet, autor del cartell que identificarà la Fira arreu.
La seva obra pictòrica és bàsicament conceptual i geomètrica i s’ha caracteritzat els darrers anys per un gran compromís i immersió dins del que podem denominar com a “art social”.
Presentarà a la Pinacoteca l’exposició: “RED, Red, ret”, una mostra de la seva extensa creació.
Ens acompanyarà els dies de la Fira, i participarà com a conferenciant.
Amb el cartell d’Àlvar Calvet comencem l’edició d’estampes que acompanyaran a partir d’ara els successius cartells de la Fira . S’ha fet una edició limitada de 100 estampes signades i numerades impreses en digital glicée i presentades dins una carpeta que inclou el currículum de l’artista . Es poden adquirir a partir d’ara, contactant amb l’Associació de la Fira d’Art.

Fem saber també, que està obert el període d’inscripció a la 24ena Fira d’Art.

Cartell_Fira_Art_2014